Op zoek naar de ultieme bruining?

3 juni

State of the art - Nieuwe zonnebank (uniek in België)

Matrix L28 bezit de meest geavanceerde lampen technologie die je kan vinden op de mark.  Dit zorgt voor revolutionaire bruiningssessies en garandeert de beste resultaten.

Deze lampen werken voornamelijk op UVA-stralen, deze technologie voorkomt verbranding.  Het bovenste gedeelte van de zonnebank bevat 3 lampen groepen van elk 6 lampen.  De onderkant bevat telkens twee groepen van 5 lampen die zorgen voor een 360 graden bruiningservaring. 

Door de compacte opbouw van de verschillende lampengroepen is men erin geslaagd om de lampen dichtbij de gebruiker te positioneren.  Dit ultra modern model met enkel en alleen UV-A hogedruklampen biedt een sensationele bruining aan.  Hierdoor kan je met kortere sessies een diepere bruining bekomen.  Ideaal dus voor mensen met weinig tijd.

Zoals alle I.SO ITALIA modellen van de laatste generatie, is Matrix Compact L28-ER uitgerust met de revolutionaire ER reflectoren. Met hun innovatief karakter, garanderen deze reflectoren een optimale verdeling van de UV-stralen over het hele lichaam om zodoende het grootst mogelijke bruinings rendement te kunnen garanderen.

Dit is echt een unieke “state-of-the-art” zonnebank die voor een sublieme bruining zorgt .  Design, compacte behuizing en sublieme bruningsresultaten.

Wacht niet langer en probeer deze unieke zonnebank nu uit.  Je kan deze zonnebank terugvinden in cabine 10.