Peau d'Or - Adore your skin !

16 augustus

In de duurzame laboratoria van Peau d’Or® wordt continue gewerkt aan de ontwikkeling van nauwkeurig samengestelde lotions met alleen de beste ingrediënten voor het perfecte kleurtje en zichtbare verbetering van de gezondheid en uitstraling van de huid. 

Kies Peau d’Or® voor stijl en de laatste innovaties op het gebied van mooier, langer en sneller bruin worden.

Lotions met de eigenschappen van echt goud:

Real Value

Alle Peau d’Or® producten zijn tot de dop gevuld met alleen de beste ingrediënten en de laatste innovaties op het gebied van tanning. Bijvoorbeeld de unieke SmashGold Bronzers™ en Smart-Dark Bronzers™ die zelfs zonder uv-licht zorgen voor het perfecte, natuurlijk ogende goudbruine kleurtje. Met de uitzonderlijke Deep ’n Dark Intensifier™ en het Tan-Extend Complex™ blijft de huid tot wel 49% langer bruin en tot 28% donkerder bruin. Copperized Tan Activators™ stimuleren de aanmaak van natuurlijk collageen en bevorderen de huidelasticiteit. Sta versteld van de spectaculaire resultaten van Peau d’Or®!

Real Beauty

Peau d’Or® zorgt voor de mooiste, natuurlijke tan van uw leven! Tegelijkertijd hydrateert, verjongt en verbetert Peau d’Or® zichtbaar het uiterlijk van de huid met behulp van de laatste innovaties in huidverzorging. Zo vermindert bijvoorbeeld het UV Rejuvenating Complex™ de negatieve effecten van uv-straling op de huid! Verwen de huid met zachtheid en perfecte verzorging! Peau d’Or®, Adore your skin.