Tips en tricks voor een perfecte bruine teint deze zomer


Wil je deze zomer stralen met een perfecte bruine teint? Bij Luna Sun Zonnestudio helpen we je graag om je bruiningsresultaten te verbeteren en een egale, langdurige bruine kleur te krijgen. Met onze professionele tips en tricks ben je goed voorbereid op het zonnige seizoen!

Zomerse bruiningstips

 1. Bouw je zonnebanksessies geleidelijk op: Begin met korte sessies en verleng de duur geleidelijk aan. Zo kan je huid wennen aan de zonnestralen en voorkom je verbranding.
 2. Hydrateer je huid: Een goed gehydrateerde huid bruint beter en houdt de kleur langer vast. Gebruik een vochtinbrengende lotion of speciale zonnecosmetica om je huid te verzorgen.
 3. Exfolieer regelmatig: Verwijder dode huidcellen met een milde scrub om een egale teint te bevorderen. Dit zorgt ervoor dat je bruine kleur langer mooi blijft.
 4. Bescherm je lippen: Vergeet je lippen niet te beschermen tegen de zon. Gebruik een lippenbalsem met SPF om uitdroging en verbranding te voorkomen.

Verbeteren van bruiningsresultaten

 1. Gebruik een zonnecosmeticaproduct: Luna Sun biedt een scala aan zonnecosmetica en zelfbruiners die je bruiningsresultaten kunnen verbeteren. Onze producten helpen om je kleur te verdiepen en te verlengen.
 2. Eet gezond en gevarieerd: Voeding speelt een rol bij het behouden en verbeteren van je bruine teint. Kies voor voedingsmiddelen die rijk zijn aan antioxidanten, zoals groenten en fruit, om je huid gezond te houden.
 3. Beweeg regelmatig: Fysieke activiteit bevordert de bloedsomloop en kan helpen om je bruine kleur langer mooi te houden. Ga regelmatig wandelen, joggen of sporten voor een gezonde gloed.
 4. Vermijd te veel douchen: Te vaak douchen kan leiden tot het vervagen van je bruine teint. Probeer het aantal douches te beperken en gebruik lauw water in plaats van heet water om je kleur te behouden.

Zonbescherming in de buitenzon !

 1. Gebruik altijd zonnebrandcrème in de buitenzon : Zelfs als je al een bruine teint hebt, is het belangrijk om je huid te beschermen tegen UV-stralen. Gebruik een breed spectrum zonnebrandcrème met een hoge SPF en breng deze regelmatig opnieuw aan.
 2. Draag beschermende kleding: Bedek je huid met lichte, ademende kleding en draag een hoed of pet om je gezicht en hoofdhuid te beschermen tegen de zon.
 3. Vermijd de heetste uren van de dag: De zon is het sterkst tussen 11.00 uur en 15.00 uur. Probeer tijdens deze uren de schaduw op te zoeken om overmatige blootstelling aan de zon te voorkomen.

Langdurige bruine teint

 1. Zorg voor een goede huidverzorgingsroutine: Hydrateer je huid dagelijks met een vochtinbrengende lotion en gebruik regelmatig een milde scrub om dode huidcellen te verwijderen. Dit helpt om je bruine kleur langer mooi te houden.
 2. Bezoek regelmatig de zonnestudio: Om je bruine teint te behouden, is het belangrijk om regelmatig de zonnestudio te bezoeken. Bespreek met onze deskundige medewerkers hoe vaak je het beste kunt zonnen om je gewenste resultaten te behalen.
 3. Pas op met overmatige blootstelling: Hoewel een bruine teint er mooi uitziet, is het belangrijk om verstandig om te gaan met zonnestraling. Overmatige blootstelling aan de zon kan schadelijk zijn voor je huid. Luister altijd naar je lichaam en neem voldoende rust tussen zonnebankbezoeken.

Heb je nog vragen over het verkrijgen van een perfecte bruine teint deze zomer? Neem gerust contact op met Luna Sun Zonnestudio in Genk via telefoon op +32 475 503 012 of stuur ons een e-mail naar info@lunasun.be. Onze klantenservice staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te adviseren. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in onze zonnestudio!


Bij Luna Sun Zonnestudio kan je veilig en verantwoord genieten van de voordelen van de zon. Onze studio in Genk is 24/7 geopend en biedt een breed scala aan diensten, waaronder verantwoord zonnen onder deskundig advies en spray tanning op afspraak. We streven naar klantentevredenheid en hechten veel belang aan veiligheid, hygiëne en de gezondheid van onze klanten. Bezoek onze website voor meer informatie en de mogelijkheid om je eerste zonnebeurt gratis te registreren. We zien je graag bij Luna Sun voor een stralende zomerse teint!

 

Luna Sun Zonnestudio - Verantwoord Zonnen en Spray Tanning | Luna Sun

Zonnen onder optimale omstandigheden bij Luna Sun Zonnestudio. Geniet van verantwoord zonnen en krijg een mooie bruine teint met spray tanning. Ontvang het laatste nieuws als eerste via mail.

Recommended for you

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Openingsuren Studio

Zonnestudio Luna Sun is 24/7 open. Je kan dus op elk moment bij ons terecht.

Registratie bij een eerste zonnebeurt is vereist. Neem uw identiteitskaart mee.

Bezoek ons

Onze studio is bemand op:

Maandag - Dinsdag - Donderdag

19:00 - 21:00

Zaterdag

10:00 - 12:00

In de kijker