Nieuw : Ergoline Prestige Fusion Spectra


Met de nieuwe Fusion Technology worden Activating Ligt en Beauty Light voor het eerst gecombineerd. Blue Activating Light LED’s bereiden de huid voor op het zonnen en intensiveert de bruiningsresultaten. Rode Beauty Light LED’s verzorgen de huid tijdens het zonnen en maken de bruining nog intenser. Het samenspel van de twee gecoördineerde lichtspectra maakt een bijzonder intensieve en mooie bruining mogelijk.

Prestige Fusion maakt gebruik van de nieuwste UV- en lichttechnologieën voor een ongeëvenaarde bruiningservaring. UVA LED’s van Ergoline maken dankzij een speciaal ontwikkeld reflectorsysteem een bijzonder intensieve en direct zichtbare bruining in het gezicht en op de schouders mogelijk. Spaghetti-lampen vullen het lichtspectrum aan met UVB om een indirecte bruining op te bouwen. Met de LED technologie blijft het bruiningsvermogen altijd constant en in plaats van individuele “hotspots” is er een gelijkmatig intense bruining.

Het UV-spectrum wordt aangevuld door het samenspel van blauw en rood licht („Fusion Technology“). Blue Activating Light LED’s bereiden de huid voor op het zonnen en verbeteren de direct zichtbare bruiningsresultaten. Red Beauty Light LED’s verzorgen de huid tijdens het zonnen en intensiveren de bruining nog meer. Voor een bijzonder intense en mooie bruining.­­

Met twee verschillende lampen zet de Prestige Fusion individuele accenten. Bij Blue UV wordt speciale aandacht besteed aan een direct zichtbare bruining op het lichaam. Als hybride versie wordt de huid extra verzorgd met Smartsun lampen. Dankzij de dynamische voorschakelapparaten (“Dynamic Performance”) is een bruiningsresultaat van 100 % altijd gegarandeerd.

Met Personal Sunstyle kunt u kiezen uit drie individuele bruiningsprogramma’s – van zacht tot intensief. Zo krijgt iedereen zijn persoonlijke gewenste teint.  Kom langs en probeer deze zonnebank !  Nu beschikbaar bij Zonnestudio Luna Sun in Genk.

 

Contacteer ons | Luna Sun

Bij Luna Sun Zonnestudio in Genk bekom je een optimaal bruiningsresultaat. Contacteer ons via mail of telefonisch.

Recommended for you

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Openingsuren Studio

Zonnestudio Luna Sun is 24/7 open. Je kan dus op elk moment bij ons terecht.

Registratie bij een eerste zonnebeurt is vereist. Neem uw identiteitskaart mee.

Bezoek ons

Onze studio is bemand op:

Maandag - Dinsdag - Donderdag

19:00 - 21:00

Zaterdag

10:00 - 12:00

In de kijker