Hoe Luna Sun jou helpt om op een verantwoorde manier te genieten van de zon


Luna Sun is een toonaangevende zonnestudio in Genk die zich richt op het bieden van een verantwoorde zonervaring onder deskundig advies. Bij Luna Sun begrijpen we dat mensen graag willen genieten van de voordelen van de zon, maar tegelijkertijd ook zorg willen dragen voor hun gezondheid. Daarom hebben we verschillende veiligheidsmaatregelen en diensten geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat onze klanten op een verantwoorde manier kunnen genieten van de zon.

Verantwoord zonnen onder deskundig advies

Bij Luna Sun geloven we in de kracht van deskundig advies wanneer het gaat om zonnen. Ons ervaren team staat altijd klaar om je te begeleiden en te adviseren over de juiste zontijd en intensiteit, afhankelijk van jouw huidtype en persoonlijke behoeften. We nemen de tijd om naar jouw wensen te luisteren en creëren een zonervaring op maat die perfect past bij jouw behoeften.

Veiligheidsmaatregelen en gezondheidscheck

De veiligheid en gezondheid van onze klanten staan bij Luna Sun voorop. Daarom hebben we verschillende veiligheidsmaatregelen in onze studio geïmplementeerd. Zo hebben we hypermoderne zonnebanken die voldoen aan de hedendaagse veiligheidsnormen. Bovendien hebben we toegangscontrole via e-ID om ervoor te zorgen dat alleen geregistreerde klanten toegang hebben tot onze faciliteiten. Daarnaast maken we gebruik van camerabeveiliging en beschikken we over een 24-uurs hulplijn voor het geval er zich onverhoopt een noodsituatie voordoet.

Voordat je begint met zonnen, voeren we ook een gezondheidscheck uit om ervoor te zorgen dat zonnen veilig is voor jou. We letten op eventuele contra-indicaties en geven indien nodig advies over de beste manier om van de zon te genieten zonder je gezondheid in gevaar te brengen.

Deskundig advies voor zonverbranding

Bij Luna Sun begrijpen we dat zonverbranding een veelvoorkomend probleem is dat voorkomen moet worden. Onze experts staan altijd klaar om je te adviseren over de beste manier om zonverbranding te voorkomen. We geven tips en tricks over het gebruik van zonnebrandcrème en het vermijden van overmatige blootstelling aan de zon. Met ons deskundige advies kun je op een veilige manier genieten van de zon zonder het risico op zonverbranding.

Gratis registratie bij je eerste zonnebeurt

Om ervoor te zorgen dat je optimaal kunt genieten van onze zonnestudio, bieden we een gratis eerste zonnebeurt aan na registratie. Het enige wat je hoeft te doen is je identiteitskaart meenemen en je registreren tijdens onze bemande uren. Dit stelt ons in staat om je beter te leren kennen en je een persoonlijke zonervaring te bieden.

Spray tanning op afspraak

Naast verantwoord zonnen bieden we ook spray tanning aan bij Luna Sun. Spray tanning is een gezonde manier om een mooie bruine teint te krijgen zonder blootstelling aan de zon. Onze experts zorgen voor een gelijkmatige en natuurlijk ogende spray tan die perfect past bij jouw huidskleur en voorkeuren.


Gratis parkeergelegenheid

Bij Luna Sun willen we ervoor zorgen dat je niet alleen kunt genieten van verantwoord zonnen, maar ook van een totale wellnesservaring. 

Daarnaast bieden we gratis parkeergelegenheid aan zodat je gemakkelijk bij onze studio kunt komen zonder gedoe met parkeren.

Klantenservice en advies

Bij Luna Sun streven we naar tevreden klanten en daarom staan onze medewerkers altijd klaar om je te helpen met vragen en advies. Of je nu vragen hebt over onze diensten, producten of iets anders, je kunt altijd contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of via onze website.


Conclusie

Luna Sun is de ideale plek voor wie op een verantwoorde manier wil genieten van de zon. Met ons deskundig advies, veiligheidsmaatregelen en persoonlijke benadering zorgen we ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van een stralende bruine teint. Bezoek onze studio in Genk en ervaar zelf hoe Luna Sun jou kan helpen om op een verantwoorde manier te genieten van de zon.

Hoe Luna Sun jou helpt om op een verantwoorde manier te genieten van de zon: Luna Sun, de beste keuze voor verantwoord zonnen en deskundig advies!

 

Luna Sun Zonnestudio - Verantwoord Zonnen en Spray Tanning | Luna Sun

Zonnen onder optimale omstandigheden bij Luna Sun Zonnestudio. Geniet van verantwoord zonnen en krijg een mooie bruine teint met spray tanning. Ontvang het laatste nieuws als eerste via mail.

Recommended for you

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Openingsuren Studio

Zonnestudio Luna Sun is 24/7 open. Je kan dus op elk moment bij ons terecht.

Registratie bij een eerste zonnebeurt is vereist. Neem uw identiteitskaart mee.

Bezoek ons

Onze studio is bemand op:

Maandag - Dinsdag - Donderdag

19:00 - 21:00

Zaterdag

10:00 - 12:00

In de kijker