Verantwoord zonnen: waarom kiezen voor Luna Sun?


De lente staat voor de deur.  Heerlijk die eerste zonnestraken.  Ben je op zoek naar een unieke en verantwoorde manier om te genieten van de zon? Dan ben je bij Luna Sun aan het juiste adres! Als toonaangevende zonnestudio in Genk bieden wij deskundig advies en een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat jij op een unieke manier kunt zonnen.

Verantwoord zonnen onder deskundig advies

Bij Luna Sun geloven we in de kracht van de zon, maar we hechten ook veel waarde aan de gezondheid van onze klanten. Daarom bieden wij verantwoord zonnen onder deskundig advies. Onze studio is uitgerust met hypermoderne zonnebanken die voldoen aan de hedendaagse veiligheidsnormen. Ons vriendelijke en professionele team staat altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste zonnebank en het bepalen van de optimale bruiningstijd voor jouw huidtype.


Spray tanning op afspraak

Wil je liever een mooie bruine teint op een gezonde manier zonder blootstelling aan de zon? Bij Luna Sun kun je ook terecht voor spray tanning. Onze ervaren professionals zorgen voor een gelijkmatige en natuurlijk ogende bruine kleur zonder schadelijke UV-straling. Maak een afspraak en laat je verrassen door het prachtige resultaat.


Klanttevredenheid en veiligheid staan voorop

Bij Luna Sun staat veiligheid, hygiƫne en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Onze studio is voorzien van toegangscontrole via e-ID, camerabeveiliging en een 24/7 hulplijn, zodat jij je altijd veilig en op je gemak voelt. Bovendien bieden wij gratis parkeergelegenheid aan en is je eerste zonnebeurt gratis na registratie. Onze klantenservice staat altijd paraat om al jouw vragen te beantwoorden, zowel telefonisch als via e-mail.

Meer dan alleen zonnen

Bij Luna Sun bieden we niet alleen zonnediensten aan. Je kunt bij ons ook genieten van ons Collageen Elixir, een gezondheidsbevorderend drankje dat je huid van binnenuit verzorgt. Bovendien verkopen we zonnecosmetica en zelfbruiners, zodat je ook thuis kunt zorgen voor een stralende en gezonde huid.


Altijd open en bereikbaar

Luna Sun begrijpt dat flexibiliteit belangrijk is. Onze zonnestudio is 24/7 geopend, zodat je altijd terecht kunt op een moment dat voor jou het beste uitkomt. Onze studio is ook bemand op enkele vaste momenten in de week, waar je je kunt registreren tijdens je eerste bezoek. Wil je meer informatie of heb je vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of via onze website.

Je kunt ook terecht op onze website voor meer informatie en om direct een afspraak te maken. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Luna Sun, waar veilig en verantwoord zonnen centraal staan!

Contact Luna Sun Zonnestudio in Genk voor meer informatie!

 

Luna Sun Zonnestudio - Verantwoord Zonnen en Spray Tanning | Luna Sun

Zonnen onder optimale omstandigheden bij Luna Sun Zonnestudio. Geniet van verantwoord zonnen en krijg een mooie bruine teint met spray tanning. Ontvang het laatste nieuws als eerste via mail.

Recommended for you

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Openingsuren Studio

Zonnestudio Luna Sun is 24/7 open. Je kan dus op elk moment bij ons terecht.

Registratie bij een eerste zonnebeurt is vereist. Neem uw identiteitskaart mee.

Bezoek ons

Onze studio is bemand op:

Maandag - Dinsdag - Donderdag

19:00 - 21:00

Zaterdag

10:00 - 12:00

In de kijker