Ontdek de geheimen achter een geweldige zonnebankervaring bij Luna Sun


Bij Luna Sun, gevestigd in Genk, kun je genieten van luxe zonnesessies en een hoogwaardige zonnebankervaring. Onze zonnestudio staat bekend om zijn deskundig advies, persoonlijke begeleiding en uitstekende service. Ontdek nu de geheimen achter een geweldige zonnebankervaring bij Luna Sun!

Verantwoord zonnen onder deskundig advies

Bij Luna Sun staat jouw veiligheid en gezondheid voorop. Onze studio beschikt over hypermoderne zonnebanken die voldoen aan de hedendaagse veiligheidsnormen. Onze professionele medewerkers voorzien je van deskundig advies en begeleiden je bij het kiezen van de juiste zonnesessie voor jouw huidtype. Op deze manier kun je verantwoord genieten van de voordelen van de zon.

Spray tanning op afspraak

Wil je snel een mooie bruine teint krijgen zonder blootstelling aan UV-straling? Dan is spray tanning bij Luna Sun de perfecte oplossing. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een gelijkmatige en natuurlijke teint die past bij jouw wensen. Maak een afspraak en ontdek zelf de voordelen van spray tanning.


Hoogwaardige zonnebanken voor ultieme ontspanning

Bij Luna Sun hebben we verschillende zonnebanken, waaronder de Ergoline 1600 Prestige en Ergoline Bluevision.   Deze hoogwaardige zonnebanken zijn ontworpen om jou de ultieme ontspanning te bieden tijdens je zonnesessie. Stap in een wereld van rust en geniet van een moment voor jezelf.


Persoonlijke begeleiding en advies

Bij Luna Sun geloven we in persoonlijke begeleiding en advies. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de juiste zonnesessie. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we streven ernaar om je een geweldige zonnebankervaring te bieden.

Ontdek onze extra services en voordelen

Naast verantwoord zonnen en spray tanning biedt Luna Sun nog meer services en voordelen. Zo kun je bij ons terecht voor de aanschaf van zonnecosmetica en zelfbruiners. Daarnaast bieden we gratis verzending aan voor bestellingen vanaf €50 in Belgi├ź. Onze zonnestudio is 24/7 geopend, zodat je op elk gewenst moment kunt genieten van een zonnesessie. Bovendien bieden we klantenservice en advies aan via telefoon en e-mail. Ons team staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het optimaliseren van je zonnebankervaring.

Contactgegevens Luna Sun Zonnestudio

Ben je geïnteresseerd in een geweldige zonnebankervaring bij Luna Sun? Neem dan gerust contact met ons op.


Je kunt ook contact met ons opnemen via onze website. Vergeet niet dat registratie vereist is voor je eerste zonnesessie. We vragen je om je identiteitskaart mee te nemen en te registreren tijdens de bemande uren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt. Ons professionele team staat klaar om je te helpen en je te voorzien van de beste zonnebankervaring bij Luna Sun.


Ontdek de geheimen achter een geweldige zonnebankervaring bij Luna Sun en ervaar zelf de luxe zonnesessies, hoogwaardige zonnebanken, persoonlijke begeleiding en ontspanning die we te bieden hebben. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze zonnestudio en je het beste van de zon te laten beleven.

 

Zonnebanken | Luna Sun

Luna Sun staat voor verantwoord zonnen, onder deskundig advies. Nu ook spray tanning op afspraak.

Recommended for you

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Openingsuren Studio

Zonnestudio Luna Sun is 24/7 open. Je kan dus op elk moment bij ons terecht.

Registratie bij een eerste zonnebeurt is vereist. Neem uw identiteitskaart mee.

Bezoek ons

Onze studio is bemand op:

Maandag - Dinsdag - Donderdag

19:00 - 21:00

Zaterdag

10:00 - 12:00

In de kijker