Oeps daar is de lente : tips en tricks voor een stralende look


Het is lente en dat betekent dat we allemaal willen stralen met een prachtige look. Of je nu naar een wandeling gaat maken of ergens op een eerste terrrasje gewoon geniet van de eerste zonnestralen, een beautyroutine is essentieel om je huid te beschermen en er stralend uit te zien. In dit artikel delen we enkele handige tips en tricks voor een ideale beautyroutine die je gaat helpen om een prachtige lente uitstraling te krijgen.

Make-up tip - Spring time

Het warmere weer kan ervoor zorgen dat je make-up sneller vervaagt of uitloopt. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor hittebestendige make-up producten. Ga bijvoorbeeld voor een lichte foundation of een getinte moisturizer die je huid hydrateert en beschermt tegen de zon. Gebruik waterproof mascara en oogpotlood om te voorkomen dat je make-up uitloopt door het zweten. Kies voor lichte en glanzende oogschaduwkleuren om je ogen te laten stralen in de lentezon.

Huidverzorging: bescherm je huid

Tijdens de lenteperiode is het belangrijk om je huid goed te verzorgen en te beschermen tegen de UV-stralen van de zon. Ga je in het zonnetje zitten buiten, gebruik dan altijd een zonnebrandcrème met een SPF factor om je huid te beschermen tegen verbranding en vroegtijdige huidveroudering. Daarnaast is het belangrijk om je huid goed gehydrateerd te houden. Gebruik een lichte, hydraterende dagcrème en breng een voedende nachtcrème aan voordat je gaat slapen. Vergeet ook niet om regelmatig water te drinken om je huid van binnenuit te hydrateren.

Glowy make-up: straal als een echte godin

Een stralende en glowy look past perfect bij de zomer. Gebruik een highlighter op je jukbeenderen, neusbrug en cupidoboog om je gezicht een mooie glans te geven. Kies voor lipgloss in plaats van matte lipsticks om je lippen er voller en glanzender uit te laten zien. Gebruik een bronzer om je gezicht een gezonde sunkissed look te geven. En vergeet niet om je wenkbrauwen lichtjes bij te tekenen voor een gedefinieerde look.


Volg de laatste beautytrends

Elk seizoen brengt nieuwe beautytrends met zich mee. Hou je van experimenteren met make-up? Dan is de lente het perfecte moment om nieuwe trends uit te proberen. Denk aan felle kleuren op je oogleden, grafische eyeliner, pasteltinten op je lippen, en metallic nagellak. Volg beauty influencers en tijdschriften om op de hoogte te blijven van de nieuwste zomertrends.

Stralende uitstraling: verzorg jezelf van binnenuit

Naast het gebruiken van de juiste beautyproducten is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen van binnenuit. Eet gezonde voeding, drink voldoende water en blijf actief. Dit zal niet alleen je huid ten goede komen, maar je ook een stralende uitstraling geven.


Bij Luna Sun begrijpen we het belang van een stralende look. Onze zonnestudio in Genk biedt verantwoord zonnen onder deskundig advies. Je kunt bij ons terecht voor een mooie bruine teint door veilig te zonnen op onze hypermoderne zonnebanken. We bieden ook spray tanning aan om op een gezonde manier een zomerse gloed te krijgen. Onze studio is 24/7 geopend en we hebben speciale bemande uren waar je je kunt registreren voor je eerste zonnebeurt. Veiligheid, hygiëne en klantentevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast bieden we ook andere diensten en producten aan, zoals de verkoop van zonnecosmetica en zelfbruiners.


 

Luna Sun Zonnestudio - Verantwoord Zonnen en Spray Tanning | Luna Sun

Zonnen onder optimale omstandigheden bij Luna Sun Zonnestudio. Geniet van verantwoord zonnen en krijg een mooie bruine teint met spray tanning. Ontvang het laatste nieuws als eerste via mail.

Recommended for you

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Openingsuren Studio

Zonnestudio Luna Sun is 24/7 open. Je kan dus op elk moment bij ons terecht.

Registratie bij een eerste zonnebeurt is vereist. Neem uw identiteitskaart mee.

Bezoek ons

Onze studio is bemand op:

Maandag - Dinsdag - Donderdag

19:00 - 21:00

Zaterdag

10:00 - 12:00

In de kijker