Luna Sun: de ultieme plek om veilig en verantwoord te genieten van de zon


Als je op zoek bent naar een professionele zonnestudio waar je veilig en verantwoord kunt genieten van de zon, dan ben je bij Luna Sun aan het juiste adres. Luna Sun is gevestigd in Genk en biedt een uitgebreid scala aan diensten en faciliteiten op het gebied van zonbeleving.

Verantwoord zonnen onder deskundig advies

Bij Luna Sun staat veiligheid en verantwoordelijkheid voorop. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat je op een verantwoorde manier kunt zonnen. We adviseren je graag over de juiste zonnebanken en zontijden, zodat je optimaal kunt genieten van de zon zonder je zorgen te hoeven maken over de gezondheidsrisico's.

Hypermoderne zonnebanken voor een optimale zonervaring

In onze studio vind je hypermoderne zonnebanken die voldoen aan de hedendaagse veiligheidsnormen. We beschikken onder andere over de Ergoline 1600 Prestige en de Megasun Optima, waarmee we een hoogwaardige zonervaring kunnen garanderen.


Spray tanning voor een mooie bruine teint

Wil je liever op een alternatieve manier een mooie bruine teint krijgen? Dan kun je bij Luna Sun ook terecht voor spray tanning. Onze spray tan experts zorgen ervoor dat je een natuurlijk ogende teint krijgt, zonder blootstelling aan UV-stralen.


Veiligheid, hygiëne en klantentevredenheid staan centraal

Bij Luna Sun hechten we veel waarde aan veiligheid, hygiëne en klantentevredenheid. Om deze reden hebben we verschillende maatregelen getroffen, zoals toegangscontrole via e-ID of een persoonlijke QR code, camerabeveiliging en een 24-uurs hulplijn. Daarnaast bieden we gratis parkeergelegenheid aan en is de eerste zonnebeurt gratis (in de vorm van 10 EUR zonnetegoed) na registratie.

Tips en tricks voor een gezonde zonervaring

Bij Luna Sun willen we ervoor zorgen dat je niet alleen veilig, maar ook gezond kunt genieten van de zon. Daarom bieden we tips en tricks aan om op de juiste manier te zonnen. Onze medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van advies op maat.

Wacht niet langer en kom gewoon langs !

Je kunt ons ook bereiken via onze website. Aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt of meer wilt weten over onze diensten.

Luna Sun: de ultieme plek om veilig en verantwoord te genieten van de zon. Kom langs bij onze professionele zonnestudio in Genk en ervaar onze hoogwaardige zonnebanken en spray tanning diensten. Onze focus ligt op veiligheid, verantwoordelijkheid en klantentevredenheid. Neem vandaag nog contact met ons op en laat je adviseren door onze deskundige medewerkers.


Luna Sun Zonnestudio - Verantwoord Zonnen en Spray Tanning | Luna Sun

Luna Sun Zonnestudio - Verantwoord Zonnen en Spray Tanning | Luna Sun

Zonnen onder optimale omstandigheden bij Luna Sun Zonnestudio. Geniet van verantwoord zonnen en krijg een mooie bruine teint met spray tanning. Ontvang het laatste nieuws als eerste via mail.

ONTDEK MEER

Recommended for you

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Openingsuren Studio

Zonnestudio Luna Sun is 24/7 open. Je kan dus op elk moment bij ons terecht.

Registratie bij een eerste zonnebeurt is vereist. Neem uw identiteitskaart mee.

Bezoek ons

Onze studio is bemand op:

Maandag - Dinsdag - Donderdag

19:00 - 21:00

Zaterdag

10:00 - 12:00

In de kijker