Upgrade je beautyroutine met de gezondheidsvoordelen van het Collageen Elixir


Ben je op zoek naar een effectieve manier om je beautyroutine naar een hoger niveau te tillen? Dan is het Collageen Elixir van Luna Sun Zonnestudio precies wat je nodig hebt! Dit unieke supplement biedt niet alleen huidverjonging van binnenuit, maar heeft ook tal van andere gezondheidsvoordelen waar je van zult genieten.  Vraag ernaar bij ons in de studio.


Collageen: de sleutel tot een stralende huid

Collageen is een eiwit dat van nature in ons lichaam voorkomt en essentieel is voor een gezonde huid. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van collageen af, wat kan leiden tot rimpels, een doffe huid en verlies van elasticiteit. Het Collageen Elixir van Luna Sun biedt de perfecte oplossing om dit proces tegen te gaan. 

Straal en leef een mooi leven

Collagen Elixir™, verrijkt met een innovatieve mix van marine-collageenpeptiden en krachtige plantaardige stoffen, verwent je huid met schoonheid en voeding van binnenuit. Wil je ook jouw glans ontdekken?

  • 5 g marine-collageenpeptiden. Ondersteunt de natuurlijke aanmaak van collageen door je lichaam voor een gezonde, gehydrateerde huid*
  • Bevordert gezond haar, huid en nagels**. Een boost van vitamine C, zink, en biotine in elk mooi flesje.
  • Een eeuwenoude botanische blend. Verwen jezelf met hydraterend aloë vera, kalmerende kamille, voedende goji en acerolabessen.
  • Natuurlijk zoet. Verrijkt met wilde bessen, een vleugje zoete botanische kruiden en geen toegevoegde suikers.
  • Goed voor jou, goed voor de planeet. Collageen van verantwoorde herkomst en 100% recyclebare verpakking die is gemaakt in een CO2-neutrale fabriek.
  • Helemaal natuurlijk. Geen kunstmatige kleur-, smaak- of zoetstoffen

Voedingsstoffen voor de huid

Het Collageen Elixir bevat een unieke mix van voedingsstoffen die speciaal zijn samengesteld om je huid van binnenuit te voeden. Deze voedingsstoffen, waaronder vitamine C en hyaluronzuur, helpen de productie van collageen te stimuleren en verbeteren de hydratatie van je huid. Het resultaat? Een stralende teint en een jeugdige uitstraling.

Hydratatie voor een gezonde huid

Naast het stimuleren van de collageenproductie, zorgt het Collageen Elixir ook voor intense hydratatie van je huid. Hydratatie is essentieel om je huid gezond te houden en te beschermen tegen vroegtijdige veroudering. Met het Collageen Elixir geef je je huid de hydratatieboost die het nodig heeft voor een gezonde en stralende uitstraling.

Onderdeel van je anti-aging routine

Wil je graag de tekenen van veroudering bestrijden en je beautyroutine versterken? Het Collageen Elixir is de perfecte aanvulling op je anti-aging routine. De krachtige combinatie van collageen en voedingsstoffen helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, waardoor je huid er jonger uitziet en steviger aanvoelt.

Hoe gebruik je het Collageen Elixir?

Het Collageen Elixir is eenvoudig toe te voegen aan je dagelijkse routine.  Neem gewoon 1 flesje per dag in en geniet dagelijks van de voordelen. Upgrade je beautyroutine en ervaar zelf de positieve effecten van het Collageen Elixir.  De hoogwaardige collageen van Isagenix bevat 5 gram marine collageen. Deze zorgt voor een jeugdige, stralende huid. De dubbele nutri technologie helpt de opname van de voedingsstoffen te verbeteren, waardoor de elixir maximaal opgenomen wordt door het lichaam tijdens de spijsvertering. De elixir bevat zink en vitamine C. Dit om de collageensynthese te bevorderen. De elixir bevat een krachtige verouderingsmix bestaande uit goji-bes, acerola-bes, kamille en aloë vera. Het glazen flesje bevat geen toegevoegde suikers en kan elke ochtend fris uit de frigo gedronken worden.

Upgrade je beautyroutine met Luna Sun Zonnestudio

Zonnestudio Luna Sun is jouw partner in veilig en verantwoord genieten van de voordelen van de zon. Naast het Collageen Elixir bieden we ook andere diensten aan, zoals verantwoord zonnen onder deskundig advies en spraytanning op afspraak. In onze studio in Genk maken we gebruik  van moderne zonnebanken die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.


Met onze toewijding aan veiligheid, hygiëne en klantentevredenheid ben je bij Luna Sun in goede handen. Onze studio is voorzien van toegangscontrole via e-ID, camerabeveiliging en een 24-uur hulplijn. Daarnaast bieden we gratis parkeergelegenheid aan en krijg je je eerste zonnebeurt gratis na registratie.

Heb je vragen over het Collageen Elixir of wil je graag meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken op +32 475 503 012 of een e-mail sturen naar info@lunasun.be. Bezoek ook onze website voor meer informatie.

Upgrade je beautyroutine met het Collageen Elixir van Luna Sun Zonnestudio en geniet van de gezondheidsvoordelen voor je huid. Wij helpen je graag om je huid stralend en gezond te houden!

Luna Sun Zonnestudio - Verantwoord Zonnen en Spray Tanning | Luna Sun

Luna Sun Zonnestudio - Verantwoord Zonnen en Spray Tanning | Luna Sun

Zonnen onder optimale omstandigheden bij Luna Sun Zonnestudio. Geniet van verantwoord zonnen en krijg een mooie bruine teint met spray tanning. Ontvang het laatste nieuws als eerste via mail.

ONTDEK MEER

Recommended for you

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Openingsuren Studio

Zonnestudio Luna Sun is 24/7 open. Je kan dus op elk moment bij ons terecht.

Registratie bij een eerste zonnebeurt is vereist. Neem uw identiteitskaart mee.

Bezoek ons

Onze studio is bemand op:

Maandag - Dinsdag - Donderdag

19:00 - 21:00

Zaterdag

10:00 - 12:00

In de kijker