Spray tanning: de geheime formule voor een natuurlijke, stralende kleur


Wil je graag een mooie, natuurlijke bruine kleur voor de eindejaarsfeesten zonder blootstelling aan de zon? Dat kan ! Dan is spray tanning de perfecte oplossing voor jou!   Bij Luna Sun Zonnestudio in Genk bieden we professionele spray tan behandelingen aan die je een langdurige en stralende huidkleur geven. Ontdek de geheime formule voor een natuurlijke, stralende kleur met spray tanning!  Leg nu snel je afspraak vast want de agenda loopt snel vol met de eindejaarsfeesten voor de deur.  Bel even 0475/50.30.12 voor meer info.

Wat is spray tanning?

Spray tanning is een innovatieve tanningtechniek waarbij een speciale bruiningsvloeistof gelijkmatig over je huid wordt verneveld. Deze vloeistof bevat een natuurlijke tan zonder zon, waardoor je direct een bruine kleur krijgt. De formule is speciaal ontwikkeld om een langdurige kleur te bieden die er natuurlijk uitziet. Met spray tanning hoef je niet langer uren in de zon te liggen om een gezonde en stralende teint te krijgen.

Waarom kiezen voor Luna Sun Zonnestudio?

Luna Sun Zonnestudio is dé plek in Genk waar je terecht kunt voor een professionele spray tan behandeling. Onze studio biedt een veilige en hygiënische omgeving waarin klantentevredenheid centraal staat. We werken met deskundige medewerkers die je voorzien van het juiste advies en de beste tanningtechnieken. Je kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van spray tanning.


De voordelen van spray tanning bij Luna Sun

  • Natuurlijke tan zonder zon: Met onze professionele spray tan behandelingen krijg je een natuurlijke, stralende kleur zonder UV-straling.
  • Langdurige kleur: De formule van onze bruiningsvloeistof zorgt voor een langdurige kleur die er natuurlijk uitziet. Je kunt dus langer genieten van je mooie teint.
  • Professionele tanningtechniek: Onze deskundige medewerkers gebruiken geavanceerde spray tan apparatuur en technieken om een gelijkmatige en vlekkeloze kleur te creëren. Je kunt rekenen op een professioneel resultaat.
  • Stralende huid: Na een spray tan behandeling bij Luna Sun ziet je huid er stralend en gezond uit. Je kunt vol zelfvertrouwen rondlopen met een mooie teint.
  • Veiligheid en hygiëne: Bij Luna Sun staan veiligheid en hygiëne hoog in het vaandel. 

Maak een afspraak bij Luna Sun Zonnestudio

Wil je graag een natuurlijke, stralende kleur zonder UV-straling? Maak dan een afspraak bij Luna Sun Zonnestudio in Genk voor een professionele spray tan behandeling. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. Bezoek ook onze website voor meer informatie en om je afspraak te plannen. Spray tanning: de geheime formule voor een natuurlijke, stralende kleur wacht op jou bij Luna Sun Zonnestudio. Wacht niet langer en ontdek de voordelen van spray tanning vandaag nog!  Bel even op 0475/50.30.12


Luna Sun Zonnestudio - Verantwoord Zonnen en Spray Tanning | Luna Sun

Luna Sun Zonnestudio - Verantwoord Zonnen en Spray Tanning | Luna Sun

Zonnen onder optimale omstandigheden bij Luna Sun Zonnestudio. Geniet van verantwoord zonnen en krijg een mooie bruine teint met spray tanning. Ontvang het laatste nieuws als eerste via mail.

ONTDEK MEER

Recommended for you

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Openingsuren Studio

Zonnestudio Luna Sun is 24/7 open. Je kan dus op elk moment bij ons terecht.

Registratie bij een eerste zonnebeurt is vereist. Neem uw identiteitskaart mee.

Bezoek ons

Onze studio is bemand op:

Maandag - Dinsdag - Donderdag

19:00 - 21:00

Zaterdag

10:00 - 12:00

In de kijker