Hydratatie is key !


Dag creme en lotion

Huidverzorging heeft alles met hydratatie te maken!  In deze tijd van het jaar wordt je huid waarschijnlijk droger.   Dit komt door het koude weer.  Daarom is hydratatie heel belangrijk.  Dus waarom niet een van de beste moisturizers gebruiken? Met Peau d’Or® 365 Hydratant ™ blijft je huid zacht en soepel.   Maak je gebruik van een zonnebank in de winterperiode dan vermindert het UV-Rejuvenating complex de negatieve effecten van UV-stralen op je huid.   Kortom een top product.  Peau d’Or® 365 Hydratant – Wees lief voor je huid!  

Product Type: Moisturizer

Een vochtinbrengende crème helpt de huid opnieuw te hydrateren. Deze lotion bevat extra vitamines om je huid te beschermen en te herstellen in de winterperiode maar ook na het gebruik van een zonnebank.   Ideaal, voor dagelijks gebruik en voor elk huidtype.

Aanbevolen Ingrediënten

CoQ10 Anti-Aging

Co-enzym Q10 is een essentiële antioxidant die in elke levende cel voorkomt en de energiebron is voor cel vernieuwing en een gladde, stevige huid.

UV Rejuvenating Complex™

Revolutionair anti-aging complex dat de negatieve effecten van UV-licht op je huid aanzienlijk vermindert en je er jonger uit zal laten zien!

Vitamin E

Vitamine E is een antioxidant die helpt tekenen van huidveroudering te voorkomen als gevolg van mogelijke negatieve effecten van UV-licht.

Contacteer ons | Luna Sun

Contacteer ons | Luna Sun

Bij Luna Sun Zonnestudio in Genk bekom je een optimaal bruiningsresultaat. Contacteer ons via mail of telefonisch.

ONTDEK MEER

Recommended for you

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Openingsuren Studio

Zonnestudio Luna Sun is 24/7 open. Je kan dus op elk moment bij ons terecht.

Registratie bij een eerste zonnebeurt is vereist. Neem uw identiteitskaart mee.

Bezoek ons

Onze studio is bemand op:

Maandag - Dinsdag - Donderdag

19:00 - 21:00

Zaterdag

10:00 - 12:00

In de kijker