Spray tanning: de ultieme oplossing voor een natuurlijke, streak-free bruine kleur


Bij Luna Sun Zonnestudio in Genk bieden we een uitstekende oplossing voor een natuurlijke, bruin kleurtje : nl. spraytanning. Of je nu een speciale gelegenheid hebt of gewoon wilt genieten van een gezonde gloed, onze professionele spray tan behandelingen zullen je versteld doen staan.

Natuurlijke kleur zonder strepen

Met onze spray tan behandelingen kunnen we je een mooie, egale teint bezorgen zonder de schadelijke effecten van de zon. Onze getrainde professionals zorgen ervoor dat de zelfbruiner gelijkmatig op je huid wordt aangebracht, zodat je een natuurlijke kleur krijgt die er absoluut niet uitziet alsof hij uit een spuitbus komt.

Professionele resultaten gegarandeerd

Bij Luna Sun Zonnestudio werken we met de beste producten en technieken om ervoor te zorgen dat je de meest professionele resultaten krijgt. Onze spray tan behandelingen zijn ontworpen om langdurig te blijven zitten en geleidelijk te vervagen, zodat je huid er altijd perfect uitziet.


Veilig en gemakkelijk

Onze spray tanning service is niet alleen effectief, maar ook veilig en gemakkelijk te gebruiken. We zorgen ervoor dat je tijdens de behandeling goed beschermd bent en adviseren je over de beste manier om je nieuwe kleur te behouden. Bovendien duurt de hele procedure slechts enkele minuten, waardoor het een perfecte keuze is voor mensen die weinig tijd hebben.

Luna Sun: jouw betrouwbare spray tan salon

Bij Luna Sun Zonnestudio streven we naar jouw tevredenheid en veiligheid. Onze studio is uitgerust met hypermoderne apparatuur en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. We zorgen ervoor dat je je comfortabel voelt in onze studio en bieden gratis parkeergelegenheid aan. Ons ervaren team staat altijd klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.


Maak vandaag nog een afspraak voor een spraytan sessie

Kies voor Luna Sun Zonnestudio voor een professionele spray tan behandeling en geniet van een natuurlijke, mooie bruine kleur.   Dit kan enkel door het maken van een persoonlijke afspraak.  Neem contact met ons op via telefoon (0475/50.30.12) om een afspraak te maken.   Je kunt ons ook bereiken via Whatsapp.   Bij Luna Sun staan we klaar om jou te helpen stralen!  

Luna Sun Zonnestudio - Verantwoord Zonnen en Spray Tanning | Luna Sun

Luna Sun Zonnestudio - Verantwoord Zonnen en Spray Tanning | Luna Sun

Zonnen onder optimale omstandigheden bij Luna Sun Zonnestudio. Geniet van verantwoord zonnen en krijg een mooie bruine teint met spray tanning. Ontvang het laatste nieuws als eerste via mail.

ONTDEK MEER

Recommended for you

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Openingsuren Studio

Zonnestudio Luna Sun is 24/7 open. Je kan dus op elk moment bij ons terecht.

Registratie bij een eerste zonnebeurt is vereist. Neem uw identiteitskaart mee.

Bezoek ons

Onze studio is bemand op:

Maandag - Dinsdag - Donderdag

19:00 - 21:00

Zaterdag

10:00 - 12:00

In de kijker