Klantentevredenheid bij zonnestudio's: wat maakt Luna Sun zo geliefd?


Als het gaat om klantentevredenheid bij zonnestudio's, is Zonnestudio Luna Sun een naam die vaak naar voren komt. Maar wat maakt deze zonnestudio in Genk zo geliefd onder haar klanten? Laten we eens kijken naar enkele aspecten die bijdragen aan de tevredenheid van klanten bij Luna Sun.

Professioneel advies en deskundigheid

Een van de belangrijkste redenen waarom klanten zo tevreden zijn bij Luna Sun is het professionele advies en de deskundigheid die ze bieden. Luna Sun begrijpt het belang van veilig zonnen en zorgt ervoor dat klanten voldoende informatie en begeleiding krijgen. Ze staan bekend om hun deskundig personeel dat klanten helpt bij het kiezen van de juiste zonnebanken en het bepalen van de ideale zontijd.

Uitstekende klantenservice

Klantenservice is een ander aspect dat Luna Sun onderscheidt van andere zonnestudio's. Het team van Luna Sun is altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en klanten te helpen bij hun zonne-ervaring. Of het nu via telefoon, e-mail of persoonlijk contact is, de klantenservice van Luna Sun zorgt ervoor dat klanten zich gehoord en gewaardeerd voelen.


Positieve klantervaringen en mond-tot-mondreclame

Een andere reden waarom Luna Sun zo geliefd is, zijn de positieve klantervaringen en mond-tot-mondreclame. Veel tevreden klanten delen graag hun positieve ervaringen met Luna Sun met anderen, wat heeft bijgedragen aan de groeiende populariteit van de zonnestudio. De positieve recensies van klanten getuigen van de kwaliteit van de diensten en het niveau van klantenzorg die Luna Sun biedt.  Door het feit dat ze 7d/7d 24h-24h open zijn hebben de klanten veel mogelijkheden om gebruik te kunnen maken van de faciliteiten.  Dit geeft veel flexibiliteit en mogelijkheden voor de klanten.

Innovatieve en moderne faciliteiten

Luna Sun staat bekend om haar hypermoderne zonnebanken die voldoen aan de meest recente veiligheidsnormen. Klanten waarderen het feit dat Luna Sun zich inzet voor veiligheid, hygiƫne en klantentevredenheid. De studio is uitgerust met toegangscontrole via e-ID, camerabeveiliging en een 24-uurs hulplijn, waardoor klanten zich veilig en op hun gemak voelen tijdens hun zonne-ervaring.


Extra voordelen en persoonlijke aandacht

Luna Sun biedt ook verschillende extra voordelen die klanten zeker waarderen. Gratis parkeergelegenheid, een eerste zonnebeurt gratis na registratie en een breed scala aan zonnecosmetica en zelfbruiners zijn slechts enkele van de extra's die klanten kunnen verwachten bij Luna Sun. Bovendien kunnen klanten ook genieten van het Collageen Elixir, een gezondheidsbevorderend drankje dat verkrijgbaar is in de studio.

Luna Sun Zonnestudio - Verantwoord Zonnen en Spray Tanning | Luna Sun

Luna Sun Zonnestudio - Verantwoord Zonnen en Spray Tanning | Luna Sun

Zonnen onder optimale omstandigheden bij Luna Sun Zonnestudio. Geniet van verantwoord zonnen en krijg een mooie bruine teint met spray tanning. Ontvang het laatste nieuws als eerste via mail.

ONTDEK MEER

Recommended for you

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Openingsuren Studio

Zonnestudio Luna Sun is 24/7 open. Je kan dus op elk moment bij ons terecht.

Registratie bij een eerste zonnebeurt is vereist. Neem uw identiteitskaart mee.

Bezoek ons

Onze studio is bemand op:

Maandag - Dinsdag - Donderdag

19:00 - 21:00

Zaterdag

10:00 - 12:00

In de kijker