Verstandig zonnen !

Verstandig zonnen bij een gecertificeerd zonnecenter (Febelsol)

De lente staat voor de deur !  Weg zijn bijna de lange donkere winterdagen ! Het zonnetje komt stilaan meer en meer tevoorschijn tijdens de dag.  Tijd dus voor wat me-time om je lichaam een deugddoende zonnebehandeling te geven.  En waar kan dit beter, dan bij Zonnestudio Luna Sun.


Summer Time
In de zomer willen we allemaal weer kunnen rondlopen in een jurkje of in een korte broek. U wilt daarbij zo snel mogelijk het witte wintervelletje kwijt geraken.  Een zonnekuur bij Zonnestudio Luna Sun kan U hierbij helpen. Blote armen en benen mogen immers gezien worden en onze huid kan gerust wel wat kleur gebruiken. Met de huidige moderne zonnebanken wordt er een gelijkaardige hoeveelheid uv-stralen uitgestuurd die we precies kunnen controleren, omdat we exact weten hoeveel UV-licht er op de huid komt. Dit zorgt ervoor dat u al snel een mooi bruin kleurtje kan krijgen wanneer u zich aan het vooropgestelde schema van de zonnebanken houdt. 
Verstandig zonnen
Verstandig onder de zonnebank gaan is beter dan bruinen in de zon omdat je in een volledig gecontroleerde omgeving je kleurtje kan opbouwen.  
Hygiëne 
Wanneer u ontspannen geniet van een zonnesessie, ligt u veelal ongekleed op de zonneapparatuur. De FeBelSol zonnestudio’s leven daarom belangrijke hygiëneregels na om te zorgen dat de hygiëne aan alle eisen voldoet. Met de juiste reinigings- en desinfecteermiddelen worden volgens protocol de cabines, de apparatuur en de studio gereinigd. Hierdoor kunt u onbezorgd van uw minivakantie genieten.
Zonneproducten
De traditionele crèmes beschermen tegen de uv-filters van de echte zon. Een kuur onder de lampen is in principe afgestemd op jouw individuele huidtype en gaat uit van een niet-ingesmeerde huid. Waarom een zonnebankproduct goed is? Ze ondersteunen het natuurlijke bruiningsproces en verzorgen en hydrateren wel degelijk de huid.   Dit geeft prachtige resultaten.

Overtuigd, spring dan zeker even binnen bij Luna Sun in Genk.  Meer info kan je steeds terugvinden op onze website www.lunasun.be

Tot binnenkort

Het Luna Sun Team !

Recommended for you

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Openingsuren Studio

Zonnestudio Luna Sun is 24/7 open. Je kan dus op elk moment bij ons terecht.

Registratie bij een eerste zonnebeurt is vereist. Neem uw identiteitskaart mee.

Bezoek ons

Onze studio is bemand op:

Maandag - Dinsdag - Donderdag

19:00 - 21:00

Zaterdag

10:00 - 12:00

In de kijker