Spraytanning voor je op verlof vertrekt?


Als je op vakantie gaat, maar het grootste deel van het jaar binnen hebt doorgebracht, ben je waarschijnlijk op zoek naar opties om snel een kleurtje te krijgen. Gelukkig zijn spraytans de perfecte manier om je voor te bereiden op vakantie. Laten we eens kijken naar enkele voordelen van het krijgen van een spraytan vóór de vakantie, evenals enkele tips over hoe u die kleur gedurende uw hele reis kunt behouden.

Wil je niet met een bleke huid je vakantieperiode aanvangen, dan is een spraytan de perfecte oplossing. Spray tans helpen je om je zelfverzekerder te voelen zonder de schadelijke UV-stralen van natuurlijke tanning.

Hier zijn enkele voordelen van een spraytan voor uw volgende vakantie:

 • *Bespaart tijd - Een spraytan-afspraak kan slechts 15 minuten duren, wat betekent dat je een perfect gouden gloed hebt voordat je zelfs maar op het vliegtuig stapt. Dit is geweldig om tijd te besparen wanneer je een miljoen andere dingen te doen hebt voor je reis, zoals inpakken, ervoor zorgen dat al je reisroutes gepland zijn en een goed boek uitkiezen voor de vlucht.

 • *Gezonder voor je huid - Het belangrijkste voordeel van een spraytan voordat je op vakantie gaat, is dat je je huid kunt beschermen tegen de schadelijke zonnestralen als je buiten zit. Omdat je al een mooie glow hebt, kan je de periode dat je in de zon doorbrengt beperken. Ga je toch in de zon, breng dan even een crème met SPF bescherming aan, zodat je een vorm van bescherming hebt tegen de zonnestralen.

 • *Meer zelfvertrouwen - Iedereen wil zich goed voelen op vakantie en een spraytan kan daarbij helpen. Als je er goed uitziet, voel je je goed.

  Als je op vakantie gaat, wil je zeker dat je kleurtje de hele reis blijft zitten. Het goede nieuws is dat spraytans, wanneer ze op de juiste manier worden aangebracht, tot twee weken kunnen duren. Om een ​​gelijkmatige glans te behouden, volgen hier enkele tips om je kleurtje langer te behouden.

  • *Vermijd warm water. In een jacuzzi zal uw huid zich in een mum van tijd van zijn kleurtje ontdoen.

  • *We weten dat je op vakantie bent en je kunt zwemmen met een spraytan, maar probeer niet te lang in chloorwater door te brengen. Chloor is superdrogend en kan een negatieve invloed hebben op je huid en je kleurtje.

  • *Hydratatie is het geheim om een ​​kleurtje langer te laten duren. Zorg ervoor dat u een olievrije vochtinbrengende crème gebruikt die spraytan-vriendelijk is en twee keer per dag hydrateert om uw gezonde glans te behouden.

  • *Wees niet bang om je kleurtje bij te kleuren met een zelfbruiner. Geleidelijke bronzers ontwikkelen zich stelselmatig, wat de levensduur van uw spraytan verlengt.

  Spraytans kunnen je een super gevoel geven terwijl je op vakantie bent. Veel mensen krijgen een spraytan voordat ze op vakantie gaan omdat ze je tijd besparen terwijl je je voorbereidt op je grote reis en genieten van elk moment terwijl je erop zit, je meer zelfvertrouwen geven en, belangrijker nog, je niet de hele dag in de natuurlijke zon moet doorbrengen om dat super kleurtje te krijgen waar je al lang van droomt.

  Met een spraytan kunt u genieten van de vele voordelen die een gebronsde gloed met zich meebrengt zonder uw huid bloot te stellen aan de schadelijke stralen van de zon. Om uw spraytan op vakantie te behouden, moet u ervoor zorgen dat u hydrateert, warm water of te gechloreerde zwembaden vermijdt en uw kleurtje aanvult met een geleidelijke zelfbruiner.

  Heeft u bijkomende vragen of wil je een afspraak vastleggen voor een spraytanning sessie neem dan altijd eerst contact op met Claudia Profeta, de spray tan specialist van Zonnestudio Luna Sun (0475/503012).

Recommended for you

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Openingsuren Studio

Zonnestudio Luna Sun is 24/7 open. Je kan dus op elk moment bij ons terecht.

Registratie bij een eerste zonnebeurt is vereist. Neem uw identiteitskaart mee.

Bezoek ons

Onze studio is bemand op:

Maandag - Dinsdag - Donderdag

19:00 - 21:00

Zaterdag

10:00 - 12:00

In de kijker