Verzorg je huid & bruin sneller ! Probeer de Peaud’or / Tahnee zonneproducten !




Van de huid kunnen we veel aflezen, of iemand moe is of zich goed voelt bijvoorbeeld. Als we een bruine kleur hebben zegt men al snel: "Wat zie je er goed uit!" Omdat we maar één huid hebben, waar we het ons hele leven mee moeten doen, is het belangrijk dat we hier zuinig op zijn en onze huid goed verzorgen. Een huid die in goede conditie is bruint beter en dieper en houdt de kleur langer vast!

Een droge, verwaarloosde huid daarentegen reflecteert UV-licht, waardoor zij niet goed bruint en snel haar kleur verliest. Als je gaat zonnen is het belangrijk dat je je vooraf insmeert met een speciale, hydraterende lotion voor onder de zonnebank (dus geen bodymilk of SPF die je normaal in de buitenzon gebruikt). De toegevoegde ingrediënten verzorgen je huid optimaal en geven een stralend resultaat.

Deze bruiningsversnellende lotions stimuleren de pigmentaanmaak in de huid, zorgen voor een heerlijke frisse geur en houden de huid in goede conditie. Heb je advies nodig, vraag dan even wat meer info aan onze zonneconsulenten in de studio. Zij geven je graag wat meer uitleg over de verschillende mogelijkheden.  Neem ook eens een kijkje op onze vernieuwde website, zo blijf je steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes (www.lunasun.be

Twijfel je over welk product voor jou het best is, test dan even een kleiner zakje vooraleer je een tube aanschaft.  Bij Zonnestudio Luna Sun maken we vooral gebruik van de producten van Peau D’Or & Tahnee daar deze producten parabeen vrij zijn. 

Tip: 
Wordt uw gezicht moeilijk bruin onder de zonnebank? Kijk dan eens op uw verpakking dagcreme... Daar zit vaak SPF 15 of hoger in. Zorg dat uw gezicht goed is gereinigd wanneer u zonnecosmetica aanbrengt. Wanneer uw benen moeilijk bruinen scrub ze dan licht voordat u gaat zonnen en gebruik een product met een bronzer (zelfbruiner) of het product "Tahnee Black Legs".

Geniet van het paasweekend.  Zonnestudio Luna Sun is zoals steeds gewoon open op zon-en feestdagen (09H00-21H00).  Maak wel even een afspraakje via onze website.

Tot binnenkort.

Het Luna Sun Team

Recommended for you

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Openingsuren Studio

Zonnestudio Luna Sun is 24/7 open. Je kan dus op elk moment bij ons terecht.

Registratie bij een eerste zonnebeurt is vereist. Neem uw identiteitskaart mee.

Bezoek ons

Onze studio is bemand op:

Maandag - Dinsdag - Donderdag

19:00 - 21:00

Zaterdag

10:00 - 12:00

In de kijker