Maak gebruik van zonnelotion en bruin sneller !


De combinatie zonnebank - zonnelotion levert je niet alleen het beste bruinresultaat, maar ook een goed gehydrateerde en gezonde huid. De drie grote voordelen bij het aanbrengen van een zonnelotion zijn:

#1Wordt sneller, donkerder en dieper bruin.. Een zonnelotion bevat hydraterende bestanddelen. Belangrijk als je weet dat een droge, vale huid UV-licht reflecteert. Een gehydrateerde huid absorbeert meer dan 90% van de UV stralen zodat je het maximale rendement uit je zonnebankbeurt haalt. De bruiningslotions van Peau d’Or & Tahnee versnellen het natuurlijke bruiningsproces en maximaliseren uw bruiningsresultaat met behulp van innovatieve ingrediĆ«nten en superieure bronzers.

#2 Verbeter de gezondheid van je huid. Met onze geavanceerde anti-aging complexen, natuurlijke anti-oxidanten, intense moisturizers en huidverstevigende complexen maken je huid zachter dan ooit tevoren! Zonnelotions bevatten vitaminen en mineralen die voedingsstoffen zijn voor de pigmentcellen. UVB-licht stimuleert de pigmentcel en dankzij de bouwstoffen, geleverd door de lotion, kan de pigmentcel volop melanine produceren.

#3 Vermindert het risico op huidschade! Met lotions van Peau d’Or & Tahnee kun je dezelfde resultaten bereiken met minder UV licht. Vooral UVA-licht leidt tot vocht- en elasticiteitsverlies wat vroegtijdige huidveroudering met zich meebrengt. De verzorgende ingrediĆ«nten in de zonnelotion beschermen het cel-DNA en de celmembranen zodat je huid jong, soepel en gezond blijft.

Recommended for you

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Openingsuren Studio

Zonnestudio Luna Sun is 24/7 open. Je kan dus op elk moment bij ons terecht.

Registratie bij een eerste zonnebeurt is vereist. Neem uw identiteitskaart mee.

Bezoek ons

Onze studio is bemand op:

Maandag - Dinsdag - Donderdag

19:00 - 21:00

Zaterdag

10:00 - 12:00

In de kijker