De zomer staat voor de deur ! Voorbruinen is de boodschap !


Begin er op tijd aan ! De vakantieperiode staat voor de deur. Voorbruinen is de boodschap ! Wacht daarom niet langer en begin er nu aan. Opgelet, met de zon ! Uw huid maakt geen verschil tussen UV-straling van zon of zonnebank. Zonlicht, mits verantwoord gebruikt, is belangrijk voor de fysieke en mentale gezondheid.
Een goede zonnekuur op een professionele zonnebank geeft een gepigmenteerde basis voor je huid. Je bruint mooi streeploos en met controle wat zorgt voor een mooier kleurtje dat langer blijft zitten.
Een ander groot pluspunt: wanneer je eenmaal mooi gebruinde benen hebt, zorg je in de felle buitenzon ook beter voor je huid. Je hebt namelijk minder de neiging om 'nu de zon schijnt zo snel mogelijk bruin te worden'.
Wist je dat? Eén jaar zonnebanken geeft evenveel zonlicht op je huid als 1 dag zomerzon aan de Zuid-Europese kust!  Wist jij dat veertien zonnesessies op een professionele zonnebank in totaal maximaal evenveel zonlicht geven als 1 enkele dag zonnen op een Spaans strand?!  De gemiddelde zonnebank gebruiker gaat zo’n 12-14 keer per jaar onder de zonnebank. Tijdens een zonnesessie kan zijn/haar huid in gecontroleerde hoeveelheden de positieve effecten van zonlicht halen. Dat is dus slim zonnen! 
Geen tijd om te profiteren van het lenteweer dit weekend? Gun jezelf een half uurtje zonnebank in je volle schema. Heerlijk ontspannen én een gezond bruin kleurtje als bonus. Zonnestudio Luna Sun is zoals altijd 7 dagen op 7 open met ruime openingstijden (9H00-21H00 / Coronamaatregel). Je kan dus komen wanneer je zelf wil. Is dat geen luxe? Tot binnenkort !
#zonnebank #ruimeopeningstijden #zorgenvoorjezelf #lunaSunGenk #vitamineD #zonneningenk

Recommended for you

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Openingsuren Studio

Zonnestudio Luna Sun is 24/7 open. Je kan dus op elk moment bij ons terecht.

Registratie bij een eerste zonnebeurt is vereist. Neem uw identiteitskaart mee.

Bezoek ons

Onze studio is bemand op:

Maandag - Dinsdag - Donderdag

19:00 - 21:00

Zaterdag

10:00 - 12:00

In de kijker