Isenses S Class - Limited edition (cabine 6)

Deze full option bank bezorgt u de perfecte bruining, dankzij de ligbank met 50 UV lampen, 3 gelaatsbruines met Ultra Performance technologie en 2 schouderbruiners. Comfort cooling over heel het lichaam in combinatie met Aqua Fresh,Aroma en 3D soundsystem (incl. MP3 dock) maken uw zonnebankbeurt tot een relaxerende zonnekuur. Met speciale bingo knop die de gezichtsbruiners 1 minuut langer laat branden na de zonnesessie.

Isenses C Class - Limited edition (cabine 5)

Deze full option bank bezorgt u de perfecte bruining, dankzij de ligbank met 50 UV lampen, 3 gelaatsbruines met Ultra Performance technologie en 2 schouderbruiners. Comfort cooling over heel het lichaam in combinatie met Aqua Fresh,Aroma en 3D soundsystem (incl. MP3 dock) maken uw zonnebankbeurt tot een relaxerende zonnekuur. Met speciale bingo knop die de gezichtsbruiners 1 minuut langer laat branden na de zonnesessie.

L65 Charming Cherry (cabine 2)

Liefde op het eerste gezicht. Wie eens kennis heeft gemaakt met de Charming Cherry, is meteen verkocht. Vanwege haar sexy outfit, haar aantrekkelijke maten of de verleidelijke teint die ze na elke ontmoeting achterlaat. Hierdoor wordt elke ontmoeting met de Charming Cherry gewoon een onvergetelijke gebeurtenis.

Isenses L - Dynamic Power (cabine 4)

Small and sexy! Deze Isenses L - Dynamic Power heeft een dosis bruiningspower en een dosis features waaronder de nieuwe XTT - technologie voor maximale bruiningsresultaten binnen de EN 0,3 norm. Inclusief 2 krachtige schouderbruiners ! Super bruining in het gezicht. De matte acrylplaat geeft een zeer gelijkmatige bruining.

Uwe I-Dream - High pressure (cabine 8)

Powerful technology for a magical tan ! Voor die klanten die een snelle bruining wensen is iDREAM de droom oplossing ! Een super hogedruk zonnebank met alle comfort. XTT voor de gezichtsbruiners en het lichaam zorgen voor een intensieve directe bruining. Met de airco, iCOOL, die zorgt voor een comfortabele omgeving. Ideaal voor mensen met een huidtype 4.

Ergoline 1600 Prestige - (cabine 7)

Het nieuwe topmodel Ergoline prestige 1600 zet met het verder ontwikkelde Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruinings-technologie. De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Nieuw is ook de Personal Sunstyle. Door het indrukken van de keuzetoets ontvangt iedere klant zijn persoonlijke gewenste kleur.

Megasun Optima - Deluxe (cabine 1)

Megasun Optima biedt de perfecte oplossing voor de gezondheid-bewuste gebruikers - de nieuwste generatie p2 Vitamine D-lampen bieden optimale omstandigheden voor de vorming van vitamine D. Megasun Optima - consequent ontwikkeld voor de eisen van nu. De combinatie van Collageen boosters en P2 Vitamine D lampen geven een nooit gezien resultaat. Je huid lijkt wel herboren. Collageen licht stimuleert de natuurlijke vorming van collageen in je lichaam en de elasticiteit van de huid. Een momentje voor jezelf, kies dan voor de Megasun Optima.

Isoitalia Matrix Compact L28 ER - High Pressure (cabine 10)

"State of the Art" zonnebank die uitsluitend gebruik maakt van hogedruklampen die een ultieme bruining garanderen. Het bovenste gedeelte van de zonnebank bevat 3 lampen groepen van elk 6 lampen. De onderkant bevat telkens twee groepen van 5 lampen die zorgen voor een 360 graden bruiningservaring. Dit ultra modern model met enkel en alleen UV-A hogedruklampen biedt een sensationele bruining aan. Hierdoor kan je met kortere sessies een diepere bruining bekomen. Zonnebank met een XL-ligbed. Dit maakt deze bank ook geschikt voor klanten die een zonnebank als claustrofobisch ervaren.

Isenses XXL - Dynamic Power (cabine 9)

De Isenses XXL staan garant voor een perfecte bruining. Uniek in zijn categorie door zijn roterende gezichtsbruiners waardoor je gezicht een superbruining krijgt. Deze professionele luxezonnebank heeft een dosis bruiningspower en een dosis features waaronder de nieuwe XTT - technologie voor maximale bruiningsresultaten binnen de EN 0,3 norm. Inclusief 2 krachtige schouderbruiners ! De matte acrylplaat geeft een zeer gelijkmatige bruining. Wacht daarom niet langer en probeer het zelf uit.

Isenses - XL Dynamic Power (cabine 3)

De nieuwe highlight onder de zonnebanken. Full option zonnebank (incl. aroma, verneveling) met topprestaties waaronder de nieuwe XTT technologie die zorgt voor maximale buiningsresultaten ! Deze Isenses XL - Dynamic Power is een topper in het Isenses gamma. Fantastisch design gekoppeld aan comfort. Inclusief 2 krachtige powerspots voor het bruinen van de schouders ! Super bruining in het gezicht. De matte acrylplaat geeft een zeer gelijkmatige bruining.